Logo ABHAUS | Vivienda eficiente


Qui som


ABHAUS és l’evolució natural d’Abós Construcción y Rehabilitación S.L. Empresa fundada l’any 2005, per tècnics amb – llavors – més de quinze anys d’experiència en tota mena de tipologies de construcció.

Des del començament de la nostra experiència com empresa, vam decidir explorar les diferents opcions constructives, millorar els processos i la qualitat final del producte.

Quienes somos, ABHAUS | Vivienda eficiente


Proyecto Casa Argentona, ABHAUS | Vivienda eficiente

La nostra filosofia


Que el producte final reflecteixi fidelment els objectius, tant de l’equip redactor del projecte com del client final, i per tant, resulti satisfactori.
Per aconseguir-ho, mantenim una presència constant a l’obra, controlant l’execució, coordinant als diferents oficis i vetllant sempre per aconseguir la màxima qualitat, de forma que els usuaris se sentin satisfets amb el producte final.

Aquesta dedicació exhaustiva a les obres, i a l’execució d’acord amb els principis de l’estàndard passivhaus ens permet aconseguir resultats satisfactoris als nostres treballs.

ABHAUS | Vivienda eficienteCol·laboradors


Últims projectes


En cumplimiento de la Ley 34/2002, de fecha 11 de julio, de servicios de la sociedad de la información y del comercio electrónico, ABÓS CONSTRUCCIÓN Y REHABILITACIÓN S.L.,
informa a sus usuarios de la utilización de cookies analíticas para mejorar el servicio prestado.
Go To Top