Ampliació oficines Inèdit



Sant Vicenç de Montalt, 2018

Amb la premissa de portar a terme una arquitectura que puguis dialogar com un magnífic entorn i, a l'hora, facilitar la filosofia de Treball d'un grup de joves emprenedors, es va portar a terme aquest interessant projecte d'ampliació d'unes oficines a Sant Vicenç de Montalt.

“Estar com a casa, recuperar els espais exteriors, l’entorn, les seves vistes... Per aconseguir la màxima superfície útil i afavorir el treball individual – col·lectiu Que fomenti l’intercanvi d’experiències i idees.

Aquestes van ser les primeres conclusions de les conversacions amb els propietaris per poder realitzar el projecte d’ampliació de les oficines d’Inèdit.

L'espai exterior de la coberta, abans residual, es transforma en un nou espai útil. Un gran finestral mòbil desapareix i permet la connexió visual amb l'entorn. Una flexibilitat i polivalència d'ús que dóna resposta a les primeres conversacions Amb la propietat, obtenint més mestres quadrats útils que construïts..

ABHAUS | Vivienda eficiente
ABHAUS | Vivienda eficiente

La relació interior – exterior està present en tots els espais de l’ampliació. A la planta baixa, una finestra correguda a les tres façanes permet l’entrada de llum, convertint el mur de rocalla en el límit de l’edificació.

Es va decidir realitzar la intervenció mitjançant un sistema de construcció industrialitzada en sec, amb la fusta com element Principal, que permet reduir el temps d’execució a l’obra aixó com elevar el rigor dels acabats i detalls constructius.

ABHAUS | Vivienda eficiente
ABHAUS | Vivienda eficiente

A la planta superior existeix la connexió amb l'espai de coberta i una sèrie de finestres de menor dimensió, que il·luminant de manera homogènia l'espai a la vegada que faciliten el control lumínic.

ABHAUS | Vivienda eficiente
ABHAUS | Vivienda eficiente
ABHAUS | Vivienda eficiente

Descobreix el procés





En cumplimiento de la Ley 34/2002, de fecha 11 de julio, de servicios de la sociedad de la información y del comercio electrónico, ABÓS CONSTRUCCIÓN Y REHABILITACIÓN S.L.,
informa a sus usuarios de la utilización de cookies analíticas para mejorar el servicio prestado.
Go To Top