Serveis


Consultoria i enginyeria en sistemes energètics
Legalitzacions, assistència tècnica i instal·lacions.

Realització de Projectes Integrals:
Disseny, planificació, coordinació i execució fins a l’entrega final.

Viu en un espai eficient i saludable,
que et protegeix i respecta l’entorn.

01.

Construcció d'Habitatges Passivhaus Certificada


Un edifici Passivhaus o edifici NZEB o en la seva traducció al castellà ECCN (Edificios de Consumo Casi Nulo) és un edifici concebut perquè les despeses de manteniment siguin pràcticament zero. En tot cas, molt per sota de les despeses que suposen edificis construïts (encara dins de la normativa vigent) per sistemes convencionals.A ABHAUS disposem de personal qualificat i en procés de formació continua, per garantir la correcta execució dels treballs i desenvolupament de tot el procés constructiu assegurat al producte final.
02.

Construcció d'Habitatge
Eficient o ECCN


Sempre podrem aconseguir un habitatge passivhaus certificat, però a vegades, arribar als requisits establerts pels estàndard suposa un esforç més gran que ha de ser valorat. Estem parlant d'eficiència, per tant, per ser coherents estem obligats aconseguir la màxima eficiència, també en l'apartat de la inversió econòmica necessària. Hi ha ocasions en les quals l'edifici proposat, resulta especialment 'difícil'. Edificis amb una compacitat molt baixa, amb molts forats envidrats de grans dimensions, una orientació no idònia, i/o perjudicats en circumstàncies insalvables que obliguen a una dedicació econòmica incompatible amb els conceptes d'estalvi que promovem.

Vull un habitatge eficient >


En aquests casos, convé fer un exercici d'anàlisis i decidir si la inversió necessària és compatible amb el benefici obtingut. D'aquesta manera, podrem establir si resulta interessant el compliment dels principis clau que ens porta a la certificació final, o és suficient amb arribar a un nivell d'eficiència màxim, encara que no es compleixin aquests principis.

En aquest cas, ABHAUS té capacitat i experiència suficient per proposar solucions adequades que salvaguardin el resultat final proporcionat un alt nivell d’eficiència i confort interior.


03.

Construcció en fustaEn l’actualitat, els sistemes constructius en fusta s’han popularitzat i no resulta complicat trobar empreses per aquest tipus de construccions. Però, no totes les empreses estan dotades dels medis adequats, el que suposa un risc per desconeixement, falta de capacitat o mala educació del sistema constructiu.

Vull una casa de fusta >A ABHAUS tenim un equip tècnic amb una àmplia experiència en aquest camp, tant en l’apartat de disseny i càlcul de l’estructura resistent i l’envolupant tèrmica, com a la fabricació i muntatge de l’edifici.

El coneixement tècnic i l’experiència que atresorem ens permet escollit el sistema idoni en cada cas, considerant les particularitats i les necessitats de l’edifici i així evitar errors per eleccions incorrectes.


04.

Edifici ecològic, energies alternatives


Abans s'ha comentat que l'estàndard passivhaus és eminentment prestacional. Aquesta característica no suposa un inconvenient per afegir a la construcció, conceptes com l'ecologia i/o l'ús d'energies renovables. Tot és perfectament compatible, de fet, un edifici amb baixes emissions a l'atmosfera ja implica un caràcter ecològic.

Vull un habitatge ecològic >


Des de ABHAUS, també podem proposar i integrar al seu habitatge tots els conceptes proposant i Instal·lant sistemes amables amb el medi ambient i/o basats en energies renovables.05.

Construcció clau en mà


La gestió d'un nou habitatge, sol ser un món nou que ocasiona preocupacions i mals de cap a més d'un client. Generalment, és la inversió més important de les nostres vides i el desig de controlar-la ens provoca freqüents mals de cap. No és per menys, hem de coordinar la compra del solar, la sol·licitud de llicències, l'elecció de l'equip redactor del projecte que plasmi els nostres desigs en un projecte d'execució, l'elecció del constructor adequat... i fins aquí no hem començat amb l'obra, és en aquest moment quan comencem amb la construcció. Després ve el dia a dia de l'obra, gestionant imprevistos i controlant el compliment de terminis i qualitat prevista.


Vull realitzar un projecte claus en mà >


Generalment és un període mínim a un any, que a vegades s'allarga, en el que el client ha de dedicar una part del seu temps a la gestió de circumstàncies que desconeix i li costa entendre.

Des d’ABHAUS podem simplificar tot aquest procés, assumint la gestió a través del nostre equip de tècnics.

Coordinant des de l’inici el desenvolupament del projecte, aportant solucions per optimitzar tant l’edifici com el seu cost, aportant solucions constructives que vénen de l’experiència de casos anteriors i assegurant el compliment de terminis i pressupostos, de forma que el client rep el seu habitatge perfectament rematat i en condicions d’ús.En cumplimiento de la Ley 34/2002, de fecha 11 de julio, de servicios de la sociedad de la información y del comercio electrónico, ABÓS CONSTRUCCIÓN Y REHABILITACIÓN S.L.,
informa a sus usuarios de la utilización de cookies analíticas para mejorar el servicio prestado.
Go To Top