En primera persona

COMA Arquitectura


Projecte: Casa Argentona

Veure Projecte >
"COMA Arquitectura, ha treballat en diferents edificis en sistemes de construccions de fusta, basats en entramats lleugers amb diferents industrials especialitzats des del 2014.
La nostra experiencia amb el treball d’ABHAUS ha estat excel·lent, en tots els sentits.
A l’aspecte tècnic sempre hem sentit que teníem un suport de primera qualitat per resoldre detalls d’obra complicats.
Pel que respecta a imprevistos d’obra la predisposició per trobar solucions a problemes no previstos d’obra, és un dels punts forts d’ABHAUS, sempre aportant propostes imaginatives per evitar els inconvenients.
Des del punt de vista de tracte personal no podem estar més satisfets de l’excel·lent ambient de treball que s’ha creat a l’obra i que ens ha fet entregar el treball en el termini i costos previstos.
El resultat de l’obra ens ha deixat molt satisfets i estem amb la idea de repetir en un futur no molt llunyà aquesta gran col·laboració entre COMA i ABHAUS."

Eduard Millet & Francesca Famadas


Projecte: Casa Argentona

Veure Projecte >
" La nostra experiència com clients d'ABHAUS ha estat molt satisfactòria. Hem disposat de tot el necessari per poder portar a terme el nostre projecte, en el termini i econòmicament sostenible, d'una casa de primer nivell.
La coordinació d'ABHAUS durant l'obra ha estat excel·lent i per qualsevol proposta de millora o variació, sempre hem tingut una proactivitat i eficiència fora de tot dubte.
ABHAUS té la visió de fer aportacions creatives que sempre ha combinat el manteniment del pressupost amb la millora de l'estat final de la casa i les seves prestacions.
Estem molt contents amb l'experiència, el resultat ens permet gaudir d'una casa de fusta que ens garanteix una eficiència energètica futura i ens permet contribuir a millorar enormement la petjada ecològica.
Al mateix temps hem contribuït a envellir i millorar el nucli antic del poble on vivim, amb un habitatge totalment integrat en ell mateix."Últims projectes


En cumplimiento de la Ley 34/2002, de fecha 11 de julio, de servicios de la sociedad de la información y del comercio electrónico, ABÓS CONSTRUCCIÓN Y REHABILITACIÓN S.L.,
informa a sus usuarios de la utilización de cookies analíticas para mejorar el servicio prestado.
Go To Top